top of page
Black Background

LA MAMA

Em falten paraules per definir-te, Arnau. O potser amb una n'hi ha prou: sensibilitat.....i és que te'n sobra de sensibilitat, que amagues rera un posat de passota insensible, però no enganyes a ningú ;).

T'emociones amb la música i el cinema, t'apassiona el futbol, (buenu, el Barça), ets una mica despistat, adores les gates, menjaries sempre macarrons bolonyesa, t'agraden molt els massatges de la mama, patidor i prudent com ningú més, no hi ha manera de que et creguis que ets molt guapu, tens un cor inmens i ets un friki de collons...però sobretot ets artista.

Avui fas 18 anys, Arnauet i ja no ets el nen de la mama; has crescut convertint-te en una persona meravellosa, com no podia ser d'altra manera.

I com que ets meravellós la vida t'ha regalat un talent increible per la música, des de ben petit, i encara no ets conscient de lo afortunat que ets, i lo afortunats que ens fas als que t'estimem.

I et vull donar les gràcies, perquè per una mare poder veure el seu fill feliç fent el que més li agrada, i regalant-nos la seva propia música és una satisfacció i una tranquilitat indescriptible.

Felicitats Arnau!!! tens una vida davant teu que ni te la imagines...viu-la, estima-la, gaudeix-la sense por, no deixis mai de ser tu, sigui qui sigui qui tinguis davant...i no paris mai de fer el que més t'agrada.

la mama, que t'estima infinit.

bottom of page